Den ultimative liste over boksekampe på TV denne weekend

Den ultimative liste over boksekampe på TV denne weekend

Boksekampene på TV i weekenden vil have dig på kanten af din stol. Den første kamp er mellem Gennady Golovkin og Daniel Jacobs. Den anden kamp er mellem Vasyl Lomachenko og Nicholas Walters.

Der er mange andre kampe på TV i weekenden, som du ikke bør gå glip af. Nogle af disse kampe inkluderer: Sergey Kovalev vs Andre Ward, Anthony Joshua vs Wladimir Klitschko og Kell Brook vs Errol Spence Jr.

Hvad er der sket i boksningens verden indtil videre i år?

Boksning har været en sport, der er elsket af mange mennesker. I år har der været nogle store boksekampe på tv, som er blevet set af millioner af mennesker verden over.

En af de mest spændende boksekampe var mellem Anthony Joshua og Joseph Parker. Det var en kamp, der fandt sted i Cardiff, Wales den 31. marts 2018. Det var en kamp, der fik hele landet klistret til deres skærme. Kampen gik 12 runder, og den endte med, at Joshua vandt ved enstemmig afgørelse.

En anden af de mest omtalte boksekampe i år var mellem Vasyl Lomachenko og Guillermo Rigondeaux. Denne kamp fandt sted i New York City den 9. december 2018 i Madison Square Garden før en skare på 11.000 fans, der betalte op til $1.500 for billetter for at se den live fra ringside-sæderne.

Hvad er de bedste boksekampe at se denne weekend?

Dette er en liste over boksekampe, der vil være på TV i weekenden.

Den første kamp er mellem WBA, IBO og WBC mester Anthony Joshua og udfordrer Alexander Povetkin. Kampen bliver sendt lørdag aften på Wembley Stadium i London. Det er en samlingskamp for alle tre sværvægtsbælter.

Læs mere på Boksekampen.dk.

Den anden kamp er mellem weltervægtsmesteren Errol Spence Jr. og udfordreren Carlos Ocampo. Denne kamp vil også finde sted på AT&T Stadium i Arlington, Texas lørdag aften.

Den tredje kamp er mellem den ubesejrede IBF-mester i superbantamvægt Rey Vargas og udfordreren Danny Roman. Kampen vil også finde sted i StubHub Center i Carson, Californien søndag eftermiddag.

Sådan ser du disse fantastiske boksekampe online

At se boksekampe på tv hører fortiden til. I dag kan folk se disse fantastiske boksekampe live online. Her er fire måder at se disse boksekampe på på tv:

1) Se det på dit tv med en streamingtjeneste: Den mest bekvemme måde at se disse boksekampe på er at bruge en streamingtjeneste som Sling eller YouTube TV. Disse tjenester tilbyder en række forskellige kanaler og pakker, som du kan vælge imellem, så du kan finde den bedste til dine behov.

2) Se det derhjemme med en antenne: Hvis du har en antenne, kan du få kanaler som ESPN eller NBC Sports i HD og uden månedlige gebyrer. Du skal blot købe en antenne og derefter tilslutte den til dit tv-apparat.

3) Se det på arbejde med en VPN: Hvis din virksomhed har blokeret udsendelsessider som ESPN eller NBC Sports, så er alt håb ikke ude! Du kan stadig se disse boksekampe ved at bruge et VPN (virtuelt privat netværk

Gør dig klar til en utrolig weekend med boksning – nyd det!

Der er en del boksekampe, der kommer på TV i weekenden. Den første er i morgen aften, og den byder på Anthony Joshua vs. Joseph Parker. Det er en interessant kamp, fordi begge disse kæmpere er ubesejrede, og de er begge sværvægtere. Der er også en undercard-kamp, der også er værd at tjekke ud med de to bedste juniorweltervægtere i verden, Errol Spence Jr. og Mikey Garcia, der kæmper om IBF Welterweight Championship bælte.

Som altid vil der også være en række andre boksekampe på tv i denne weekend, så sørg for at tjekke dine lokale opslag for at se, hvad du kan se på tv!

Den ultimative liste over boksekampe på TV denne weekend
Rul til toppen

Registreringsnummer 374 077 39